Fredag 25/9-2015 20:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt vaknade dock tidigt idag. Redan till sex tiden så vaknade jag upp och sov sedan i en kort stund kom ur sängen till halv elva tiden. Fick i mig frukosten och så väntade jag på att klockan skulle slå tolv. När den gjorde detta så stack jag ner med tvätten och fick in den i maskinen, ja tvätten alltså. Sedan upp igen och gjorde mina övningar sedan innan detta så betalade jag räkningarna. Och denna månaden kommer bli hård jag har nu 1000 över som då skall räcka till den 25é. Kommer bli hårt men jag hoppas att jag klarar det. Så sedan till ett tiden så var jag nere och hängde upp tvätten sedan stack jag till ICA för att handla lite. Ja jag köpte för 300 men då var det kaffet som gick på mycket. Skall inte handla förrän till fredag nästa vecka för jag skall tömma frysen och frosta av den. Så mer? Jo jag fick inget mail om lotto de har igen problem med detta så jag kommer se till söndag om inte innan om jag vann nått. Så mer? Jo sedan skannade jag datorerna och så ringde jag till HP och frågade om musikdatorn och det kommer inte gå att få igång andra grafikkortet så jag får köra på intel har inget val. Jo det har jag men då måste jag gå tillbaks till Windows 8.1 och det har jag inte lust med. Gillade inte den men det går inte att få igång geforce nu. Så mer? Jo jag gick igång med middagen efter att jag hade hämtat upp tvätten. Hade idag pepparbiff med ris och pepparsås. Såg en film när jag åt idag hann sedan inte se mer idag. Och så fick jag i mig en kopp kaffe efter att jag hade suttit och läst lite. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag har jag kört mina nya övningar en gång till tolv sedan till två och sist till sex tiden. Och det är lite bättre men jag har mer ont i sidan nu än innan så jag tror att övningarna tar bort nedre sidan som jag hade ont innan men inte den andra skadan. Som sitter på höger sida.

ROMAN: Japp imonn så kör jag igen vi hoppas på bra sömn inatt så kommer jag gå igång.

Så det var allt för idag så vi ses igen tills imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.