Onsdag 10/10-2018 19:32

DAG: Jaha till natt igen och en okey natt igen sov just som jag behövde för att få okey på rem sömnen. Kom ur sängen till 10:50 fick i mig frukosten och så tänkte jag gå igång med romanen men tillslut så la jag ner idag igen. Jag tappade farten och så sket jag i det. Spelade Nintendo istället lite idag hade kommit fyra nya spel idag så jag spelade lite idag. Så mer? Jo morsan ringde och jag måste upp tidigare imonn redan till åtta måste jag upp för att hinna dit. Suck. Så mer? Ja mer? Jo jag la upp lite filer på en sticka idag. Det är filerna för ZBrushCore som jag la in för att ha dem sedan tappar jag bort dessa så kan jag inte ladda in den igen. Jag har den i backuppen och nu även i sticka. Så mer? Jo jag skall köpa spel till den 16é men jag har då inte råd att göra det så jag får vänta tills den 19 då får jag pengar igen och då kan jag köpa det. Så mer? Vill också ha de nya men gamla kontrollerna till switch men de finns inte här ännu det var problem med den svenska sidan och det går inte att lägga upp. Men de kostar 500 och det har jag inte ändå så. Synd att man inte kan köpa en bara för 250 då men det finns inte. Så mer? Nä nu kommer jag inte på mer att säga så jag säger hej för idag ses igen imonn. Men jag är säker på att träningen kommer gå illa kasst imonn för jag kommer sova illa.

TRÄNING: Ja kör imonn men jag kommer sova illa som fan när jag skall upp till åtta så vi får se hur det går imonn. Men jag körde mina övningar idag till fem tiden redan idag.

ROMAN: Ja om jag bara fick ett par dagar med bra sömn så kunde jag köra här igen. Men nu blir det skit imonn så kan det ta tid innan jag sover bra igen. Suck.

TECKNING: Ja kör till söndag igen kan bara hoppas att jag sover så vi hoppas på det.

MUSIK: Ja kan ha vunnit idag ja jag ser det idag ni ser på Twitter idag om det gav nått.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.