Måndag 18/2-2019 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt sov en och fyrtio rem och kom ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken. Körde den idag fram till 14:30 tiden då ja la av för dagen. Så sedan till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Stretchen idag och sedan middag jag såg en serie när jag åt idag och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så var jag klar med dagen för idag. Så mer? Jo jag har pillat lite med inspelningsprogrammet idag. Det var en sak som hade försvunnit så jag fick lägga till en sak idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja bra sömn och träningen gick bra idag med och även stretchen men jag är så jävla stel att jag känner mig som en nitti årig gubbe. Men sover jag så kommer jag köra varje gång och då kommer jag få igång kroppen igen.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Ja körde idag och jag fick till en vers men jag misslyckades med att lägga till kör idag. Men jag måste köra snabbare det går så långsamt just nu att jag måste gå upp i tempo. Jag tror att jag ligger på 60 nu kommer nog gå upp till 80 eller något sånt tills imonn. Tanken var att jag skulle sjunga långsamt men det kan jag inte göra just nu rösten håller inte att sjunga så långsamt så jag sätter upp tempot imonn så får vi se hur det går då.

Japp dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.