Tisdag 19/2-2019 19:40

DAG: Jaha till natt igen men idag nä inatt sov jag en timme rem så inte så bra kom ur sängen till 10:30 idag och fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken igen. Körde den idag till 14:30 tiden och gick igång med middagen till 15:00 hade idag karréer med ris och pepparsås. Såg en serie nä två serier idag när jag åt. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så såg jag klart jag fick ett samtal från morsan idag till fyra tiden nått sånt. Så och mer? Jo jag gick igång med att spela Nintendo idag men dog och gjorde om igen men så tröttnade jag och la ner. Så mer? Jo till 21:30 idag så har jag chans på lite pengar jag kan vinna 1,9 miljarder men jag tror inte jag vinner så mycket men lite jag är nöjd med 150000 då kan jag köpa de jag vill ha och ha pengar över till annat. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag kör igen till torsdag så hoppas jag att jag sover så jag kan köra stretchen med. Vi håller tummarna.

ROMAN: Ja jag kör igen om jag sover bättre en längre tid. Och byter från musik till roman.

MUSIK: Ja jag körde idag och jag gjorde alla verser idag så nu har jag refrängen tills imonn. Men det blir inte så bra jag sjunger inte så bra men om jag kör längre tid och sjunger mer och mer så hoppas jag att kunna sjunga bättre sedan. Så jag spelar in just nu så jag har något att lägga in. Men det låter inte så bra och jag kan inte ta höga toner eller långa så jag är väldigt begränsad i min sång just nu. Men vi får se om det blir bättre med tiden eller inte.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.