Onsdag 8/5-2019 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen som jag vaknade vid åtta tiden låg sedan till 10:30 innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och så satte jag igång att kolla hemsidan men inget idag heller. Kommer nog imonn hoppas jag för jag kan inte göra nått innan jag fått svar. Så till ett tiden stack jag till läkarcentralen och tog nytt blodprov och det var samma som innan men jag har brist på vita blodkroppar och jag hade brist igen så jag fick ta om igen. Det är tredje gången jag tar detta nu. Så skall jag till läkaren till måndag den 20 till ett. Så får vi se vad han säger kanske måste jag sluta med tabletterna om värdet inte går upp. Men vi får se vad han säger om det till måndag igen. Så sedan hem igen och fick igång middagen till två tiden eller om det var halv tre. Hade idag kotletter med pommes och  såg en serie när jag åt. Och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så tog jag mina tabletter till sju tiden. Och då gick jag igång med spelet med spelade en timme idag och slutade till sex tiden. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn kan bara hoppas att jag sover inatt.

ROMAN: Nä inget idag heller,  suck!

HEMSIDAN: Ja inget svar idag heller men jag hoppas tills imonn. Så kör jag imonn om jag inte sover inatt om jag sover så kör jag romanen istället.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.