Tisdag 19/11-2019 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt ingen inatt kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen ett tag. Så sedan fick jag upp ett erbjudande på Painter 2020 som jag tog jag betalade 1000 för nya jag hade 2019 som jag köpte för 1000 sedan uppgraderade jag till 2020 för 1000 och lite till så jag köpte hela painter för 2000 ligger på 3500 annars så jag tog den idag. Så sedan till ett tiden så stack jag till ICA och sedan till posten och sedan till apoteket för att få ut lite tabletter men fick inte idag får hämta imonn till fem tiden. Jag brukar beställa detta men idag glömde jag så jag fick beställa idag när jag kom till apoteket. Så mer? Sedan hem igen och jag skall imonn köra romanen jag skall skriva rent imonn. För jag är klar med denna omgång och då är det bara att skriva ren sedan och så gå igång med nästa omgång. Så mer? Jo idag är det spel på pengar till 21:30 så de ringer innan 22:00 om jag vinner nått: Men är det under millen så ser jag det tills imonn kväll när jag kollar mailen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag på denna punkt.

ROMAN: Ja jag sov rätt kasst men jag körde ändå idag och imonn skall jag skriva ner till dokument sedan kommer jag gå igång med nästa omgång igen.

MUSIK: Nä inget idag på denna punkt.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.