Söndag 12/1-2020 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt hade grannen igång ett tag och jag somnade väldigt sent inatt. Men det var ju lördag så lite kan de va igång. Så kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo till ett tiden gick jag igång med dammsugningen och så till tre gick jag igång med middagen hade idag korv och pommes och såg en nä två avsnitt av samma serie idag igen. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Jo igår fick jag ett fel på hemsidan jag hade för tätt mellan länkarna och jag gjorde om igår men det hände inte nått sidan blev samma och inget hände. Så jag dångade ett mail om detta igår och jag gick och lade mig sent igår med tänkte jag skulle fixa detta innan jag la mig men det ville den inte alls. Men idag när jag kollade så hade det gått in och jag fick fixa till lite idag och nu är problemet borta och sidan är okey igen. Så mer? Det är träningsmaten som låg för nära och jag har som sagt fixat detta idag. Så mer? Jo jag har chans på lite pengar idag ja inatt drog det men jag vann inte över millen men kanske under och då ser jag detta idag. Har jag fått tre mail så kan jag ha vunnit ett mail är om utbetalning över 50000 har jag fått detta så vet jag att jag har vunnit. Ni ser på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn om jag bara sover vill säga jag hoppas på det.

ROMAN: Ja inget på denna punkt idag.

MUSIK: Ja vi får se hur jag gör imonn sover jag så kör jag roman men sover jag inte så kanske jag kör denna punkt imonn.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.