Fredag 21/2-2020 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och lite bättre inatt kanske jag vet inte helt säkert men jag sov inatt fram till tio tiden kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag stack till ICA för att handla lite sedan till apoteket igen och så hem. Och jag gick sent så jag gick igång med middagen med en gång jag kom hem. Hade idag korv och stripes och såg två serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och en semla och lite godis. Så mer? Jo jag kan köra båda programmen backupp programmen Comhem går först och sedan går det andra så de krockar inte men jag får köra det andra efter och då ta det som inte gick in då det andra går. Så det är lugnt att köra båda samtidigt. Så mer? Jo det är pengar idag till 21:00 och sedan till 21:30 så om det är vinst på första så ringer de med en gång. Till nio tiden men andra kommer innan 22:00 om det är vinst över millen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn om ni har lust, jag kommer i alla fall imonn igen.

TRÄNING: Ja jag kör nog inte imonn tror jag men jag hoppas kunna sova lite bättre nu. Jag sov okey inatt då ligger djup på över fem timmar då är det rätt okey så jag hoppas att jag kan göra om detta igen sedan med.

ROMAN: Jaha kör igen en annan dag.

MUSIK: Jag hoppas att jag vinner så skall jag gå igång med planen jag har men jag behöver lite pengar för detta så jag hoppas att jag kan få idag ja ikväll.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.