Torsdag 26/3-2020 19:50

DAG: Jaha till natt igen och jag vaknade idag igen av grannen och somnade sedan inte om igen idag. Kom ur sängen till 11:10 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Jag såg en serie idag när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo morsan ringde idag och idag ringde grannen på vid nio tiden och frågade hur jag mådde och han mådde bra med: Så mer? Ja jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag. Jo det är tvätt imonn så jag kommer inte göra mer imonn än att tvätta och så skall jag ut och handla lite med annars inget mer imonn.

TRÄNING: Ja idag körde jag inte allt igen tappade farten helt på slutet och la ner.

ROMAN: Ja idag tänkte jag gå igång men så ändrade jag mig och la ner.

MUSIK: Jaha inget idag på denna punkt.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.