Lördag 13/12-2008 20:01

DAG: Japp kväll igen då, somnade inte som vanligt nu ett tag, låg nog till två eller tre innan jag somnade. Sov korta stunder fram till tio då jag hade tänkt att gå upp. Men var för trött så jag låg kvar, men låg bara till kvar över tio innan jag tillslut gick upp. Fick i mig frukosten och sedan vid tolv tiden nått sånt drog jag igång med novellen. Var klar till två idag då hade påhitten tagit slut för idag. Fick i mig mjukisen och sedan drog jag till ica, men först var jag på pressbyrån och köpte ett kort. Jag betalade allt med småmynt, tänkte nog det vill han inte men det gick bra. Sedan drog jag till ica och köpte mjölk och ägg då gick mina sista pengar för denna veckan. Gick på 38 spänn tror jag det var men jag har kvar 100 till nästa vecka, så det skall nog gå bra ändå. Så vid fyra tiden så drog  jag igång med stretchen och på detta lagade jag lite middag. Blev karreer med pasta, ja spagetti idag och eftersom jag stretchar så tog jag inte lunch idag. Jag var klar med maten till sex tiden. Jo jag läste lite ut låt den rätta komma in innan jag stack till ica. Så kollade på stargate när jag åt, har satt boxen på inspelning på en harry potter och lite kungfy men chalie chang eller vad han nu heter. Jag har inte så stor koll på det om jag skall var helt ärlig. Men imonn efter moster så skall jag bella in detta tror jag. Så blir det nog imonn som jag kan kamma hem storvinsten med, brukar inte komma mail idag utan imonn. Japp mer då? Näe idag var det nog för idag så ses vi imonn om ni har lust till det. Jo jag kollade statistiken idag har inte kommit för november eller december men mer har kommit till på oktober. Men jag måste nog tillstå att statistiken är kass och på hittad av spray. Den förrra statitiken de hade hittade de på trodde nog att denna skulle bli bättre men icke. Men skall lägga upp den ändå till slutet av månaden även om den inte är riktig så har jag nått att lägga upp.

TRÄNING: Japp som vanligt seg stretch idag men det gick bra ändå. Har funderat på vad, eller vilken övning som gör att det gör ont i axeln men kan inte veta vilken det är. Jag gör en övning som är en armhävning men den har jag gjort i två år nu så jag tror inte det är den. Det är lite bättre i axeln idag av någon anledning, men inte bra. Jag får försöka utersluta övningar tills jag hittar den som gör ont. Problemet är som jag sagt innan att 12 kilo går bra men 13 blir för tungt. Så det är rätt knepgt att veta vilken som det är. Kan var helt enkelt vara att jag höjt upp nu då gör det ont. Ja jag får luska vidare nån gång kommer jag nog på det, hoppas jag.

NOVELL: Japp idag körde jag på en runda igen, gick lite trögt idag men jag var rätt trött idag med. Fick ur mig en fem sex sidor idag ändå, så jag får va nöjd. Nu är det uppehåll till tisdag igen, men vet fan om  jag hinner klar det innan nya året. Men som jag sa så kan man snabba på det lite på slutet. Idag så sa grisen att det ville ha kött och åke köpte till den, men det tog inte låg tid innan hans pengar tog slut. Då ville nasse ha hunden, men åke kom på en annan ide. Har tog deras semester pengar, men vad han skall säga till johanna vet han inte. Skriket från grisen gör att han blöder näsblod, och den ringande tonen i högra örat skär in i honom så att han inte kan samla sina tankar. Men han fick hjälp av johanna hon sa att det var första dagen på semestern så att han skulle ligga kvar. Så skulle hon ge nasse mat, ett problem minder för Åke. Men han somnar och japp vad händer då? Kan säga att Johanna vet att han tagit alla pengarna från semesterkassan redan. Men han sover allt minder och gråa påsar har bildats under hans röda ögon. Tonen i örat håller i sig hela dagen och håller honom vaken på natten. Hur skall det sluta? Japp jag vet, vet ni? Ni får läsa detta i min novellsamling nån gång kan jag hoppas, men dock tror jag inte allt för hårt på detta, men man kan aldrig veta… Jo sen är jag snart i slutet av låt den rätta komma in.

Jaha dags att säga Hej igen kan hoppas på lite stålar imonn när jag kollar mailen men det blir nog som vanligt jackpott, japp. Tjingeling! 😀 😛 😀

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.