Lördag 14/5-2011 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, sov ganska dåligt inatt men jag tror det är för att jag inte gör något på dagarna nu som jag sover kasst. Sov dåligt fram till sex tiden då jag låg vaken ett bra tag sedan somnade jag igen fram till nio tiden efter detta så gick det inte att somna igen. Så jag gick upp till tio tiden och fick i mig frukosten, efter detta så väntade jag på att klockan skulle slå tolv så jag kunde dra till affären. Runt tolv tiden så stack jag först till bokaffären och bytte till ny penna sedan till ICA och köpte ett salladshuvud och en lite pålägg. Sedan hem igen och gjorde träningsmaten efter detta när klockan slog två då jag drog i mig en mjukis. Så efter detta så drog jag igång med middagen hade idag kotletter med klyftpotatis. Och jag fick steka kotletterna så länge att det var svarta på ena sidan idag. Det var en av kotletterna som var skev så när jag la den i pannan så stekte den inte på ena sidan. På den sidan där benet var så jag fick lägga upp den på kanten över andra kotletten för att den skulle steka. Och det stekte långsamt så de blev brända på ena sidan. Så när jag åt så såg jag lite på inspelade program, men det var som vanligt hockey och såg på andra och lite av tredje perioden av Finland Ryssland som finnarna vann så det blir Sverige Finland till söndag när den nu går. Men jag tror den går till fyra tiden nått sånt så det blir när jag äter middag så det får jag nog se. Så mer? Jo efter detta så diskade jag och så har jag inte gjort nått mer idag, jo lite. Jag hittade ett spel på Telia som jag skall köpa om jag får lite över till denna månaden. Det går bara på 49 spänn så det är lugnt kanske inte heller så bra men billigt så jag skall köpa det. Så mer? Ja imonn är det dammsugning och så hemsidan som vanligt sedan skall jag kanske hinna med lite läsning med. Så skall jag gå igång med maten så jag kan se hockey med.

TRÄNING: Japp skall packa väskan imonn någon gång och så är jag redo för att köra igen. Men jag måste upp till åtta för att ringa så vi får se hur den dagen går då. Jag vet att jag inte kommer sova mer efter det så vi får se hur träningen går efter detta då.

ROMAN: Ja till tisdag så skall jag köra igen och det skall bli skoj att gå igång igen. Men sömn efter träningen så får vi se hur det går med det. Hade ju hoppats på att få svar från Mitrania med men inte ännu kan dock komma till måndag. Han har haft över två månader på sig nu så det borde komma snart.

MUSIK: Ja vi får se vad som händer till måndag på denna punkt. Men nått skall det väl bli hoppas jag.

Lördag idag och det är lotto som gäller för mig och jag hoppas på era tummar idag så jag kan plocka hem lite stålar. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.