Tisdag 17/5-2011 20:05

DAG: Jaha natten då ja, somnade någon gång till tre tiden sov sedan rätt kasst fram till sex då jag såg upp ett tag sedan somnade jag om igen. Och till tio tiden vaknade jag igen låg sedan ända fram till tolv innan jag kom ur sägen. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen, körde den fram till två tiden idag. Då jag drog till ICA för att handla lite stannade även på bokhandeln och köpte en penna till. Sedan hem och idag så glömde jag att ta en mjukis men jag drog igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes, och inget på teven så jag glodde på annat idag. Ja det var teven det med men jag hade inget inspelat idag så jag spanade lite på ditten och datten. Stannade på SVT 2 idag har inte sett på den kanalen på många år. Så mer? en trött dag idag men lite fick jag ändå gjort. Så mer jo igår så skrev jag på twitter att jag hade ont i känt men det är botvaniska för knät om ni undrar alltså. Mer? Ja en mini blogg idag men kom upp så sent idag så jag hann inte med mer idag.

TRÄNING: Ja som ja sa igår så har jag rätt ont i knät idag med, tror jag måste lägga ner gången tills det lägger sig. Så ingen gång till torsdag och inte heller till nästa vecka så skall det väl lägga sig hoppas jag. Vi får se hur det går med det, jag hoppas det går över så det inte är något annat fel.

ROMAN: Ja idag kom jag igång sent omsider fick inte ur mig mer än en och en kvart sida idag men lite fick jag ändå gjort så inte helt kass dag ändå. Men det blir inte många sidor i den uppskattar till en 100 boksidor blir inte mer det blir långt i blocken men inte när jag väl skriver ner det. Vi hoppas det går bättre tills imonn skall nog få ur mig en 4-6 sidor på en dag är målet. Men vi får se hur det går med det, rapport kommer imonn.

MUSIK: Ja lyssnade igenom det lite idag och det låter inte bra även om det låter mycket bättre än det jag gjorde innan så är det inte bra. Vi får se vad jag gör till torsdag.

Ja om allt går som det skall så sticker jag en runda på lördag skall nog bort då. Men jag har inte fått detta bekräftat ännu så vi får se. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.