Måndag 6/6-2011 21:43

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår men sov bara fram till nio innan jag vaknade. Små sov sedan fram till elva innan jag gick upp, ja det betyder att jag somnade då och då. Så upp och fick i mig frukosten sedan drog jag igång med musiken. Körde på fram till ett då det var avbrott för lunch sedan gick jag igång igen fram till tre tiden eller lite efter detta. Så sedan väntade jag bara på att klockan skulle slå fyra, när den gjorde detta så drog jag till träningen. Tränade sedan hem stretch och så middag på det. Kollade på Simsons och family guy när jag åt och lite till. Så mer? Kort blogg idag tror jag visst lite till har väl hänt? Nä inte mer än så idag en vanlig träningsdag idag. Mer? Jo jag väntar svar från Telia, nja det är nog storgate som har det nu. Men det kommer nog imonn då eftersom det är helg idag. Kan inte få igång min gamla uppbackare den vill inte logga in nu, varför vet jag inte. Men jag återkommer om detta imonn då jag hoppas jag får svar från supporten. Jo jag vann inte nått igår heller men till lördag då smäller det till det känner jag på mig. Eller hur? Nä nog för idag kommer igen imonn med mera blogg då kort blogg idag.

TRÄNING: Jaha körde idag och jag var snabb idag nära tio minuter idag. Och jag körde igång gången idag men jag orkade inte köra som jag gjorde innan. Måste ha tappat kondition på dessa två veckor. Så jag körde en minut sedan en minut gång fram till 26 minuter sedan höll jag upp till 29 då tog jag en minut jogg till hade idag puls uppe på 158 så nu är jag igång igen. Får se hur länge detta nu räcker förra gången så tog det en eller två veckor innan pulsen gick ner. Får se hur det går nu då. Jo jag hade med mig paraplyet idag det stod att det skulle åska och regna idag men inte heller, så där gick jag med mitt paraply…

ROMAN: Ja då skall jag köra imonn då igen, får se hur jag sover bara men jag skall ligga till tolv eller efter så jag är pigg nog att köra igång.

MUSIK: Ja idag så startade jag inte musikdatorn utan gick loss på keyboarden och fick gjort en vers och en refräng som låter okey. Tanken är nu att jag skall spela hela låten igenom så det inte blir hack i den. Men jag har inte kommit så långt ännu har gjort lite text med som jag kanske använder. Får se till torsdag hur det går då.

Nä nu säger jag bara Tjingeling Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.