Lördag 22/5-2021 19:51

DAG: Jaha igår hade grannarna folk hemma till tre tiden och sedan så satte mina andra grannar igång så jag somnade inte förrän till åtta tiden kom gick igång till 11:30 när jag skulle ta mina tabletter så jag kom upp och fick i mig frukosten och så la jag mig igen. Låg till 14:00 idag då jag gick igång med att köpa matvaror köpte för 2400 så lite mycket idag men jag hoppas att jag har råd att göra detta. På ICA online köp för första gången idag. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till 15:00 idag såg en serie idag när jag åt och det var näst sista avsnittet av denna men nu kommer nytt igen så jag har mer att se. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe nä två koppar idag tog inte i morse så jag tog två istället då.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jo jag har chans på lite pengar idag jag kan ha vunnit på eurojackpot kanske 12000 eller inte nått jag kollar senare idag kommer inte ihåg nummer som tur är men kanske. Ni får veta på Twitter idag om det gav nått. Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.