Lördag 4/6-2022 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och hade ont igen jag tar igen inatt två och en halv så får vi se om det känns igen. För innan med två och en halv har gått bra. Men jag vet inte längre innan så trodde jag att jag hade bra hjärta men nu så har jag haft covid och då kan hjärtat vara skadat i alla fall. Så det uppstår bara när jag tar tabletter men om hjärtat tagit stryk från covid så kan det vara det som gör att det gör ont nu. Jag har inte känt innan men då tog jag två tabletter med så kanske. Jag har gjort en vilopuls och den var nog okey men jag kanske skall ta en arbetspuls med? Jag hoppas inte att jag har fått problem med hjärtat men man kan få detta av covid läste jag i tidningen igår. Så mer? Jo igår la jag mig till 12:30 och till 01:00 kom grannen hem igen och gick igång med stereon igen. Inatt var det en annan granne som sa till och de la ner till 00:30 och jag somnade sedan till 02:30 tiden de pratade men stängde av stereon. Så mer? Jo jag kom upp idag till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen jag la mig till 14:00 och fick sedan igång middagen till 15:00 efter kass natt igen. Hade idag karréer med klyft och såg sista avsnittet av strager things kommer mer till den förste juli andra omgången. Så mer? Jo jag fick i mig två koppar kaffe igen efter detta. Så mer? Jo jag skannade datorn idag till 09:50 var klar till 14:00 idag tar en jävla tid att köra nu som jag har sagt innan. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag kan komma igen på denna punkt just nu sover jag kast igen så jag kan förhoppningsvis komma igen med detta.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling!

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.