Torsdag 22/9-2022 19:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt sov inte bra kom igång idag till 9:30 kom sedan ur sängen till 10:10 fick i mig frukosten och så var det bara att vänta på att klockan skulle slå tolv då jag stack till Mölndal för att ordna begravningen. Sedan hem igen då var klockan 17:00 tror jag sedan fick jag  i mig ett par mackor idag hade inte lust att göra mat idag. Så imonn är det tvätt och så skall jag ringa samtal så mer? Nä inget mer idag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.