Onsdag 21/9-2022 20:02

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt hade jävligt ont i nacken inatt kom tillslut upp och fick i mig tabletter och då somnade jag tillslut. Grannen var också igång ett tag inatt. Så vaknade till 10:30 tiden kom sedan ur sängen till 10:45 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått. Fel jag kom ikontakt med sista personen som kände mamma idag fick ringa till sjukhus för att nå henne. Så sedan till tolv tiden kom pappret från skatteverket så jag smsa syrran och så ringde jag till begravningsbyrån skall dit imonn jag och syrran. Så mer? Jo sedan till 15:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Fick i mig middagen och såg ett avsnitt av en serie idag. Och sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen. Mer? Nä.

TRÄNING: Ja jag körde inte allt idag en maskin var nä två maskiner var kassa så jag missade två övningar idag. Men det gick bra trotts kass natt.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.