Onsdag 20/3-2024 20:08

DAG: Jo idag skall jag börja med att säga igår natt så snarkade grannen igen men jag somnade tillslut ändå. Men nu till natten och en okey natt inatt kom igång till 6:30 och la mig till 01:00 så inatt sov jag i fem och en halv timme lite mindre än igår. Men idag så kunde jag inte somna om igen brukar kunna till nio tiden fram till tio men inte idag. Jag låg i sängen till 10:10 idag då jag kom ur och fick i mig frukosten och så sedan till 12:00 satte jag igång att spela Nintendo ett tag och så la jag ner detta och gick igång med träningen till 14:50 tiden sedan hem igen. Hade inte gjort mat denna veckan eftersom jag inte körde till måndag men gjorde spagetti och köttbullar idag och såg ett avsnitt av samma serie idag när jag åt. Så sedan skall jag köpa mat men rabatten har inte kommit ännu så jag kan inte köpa ännu annars tänkte jag köpa igår men inte heller. Så vi får se när rabatten kommer kanske ikväll eller tills imonn hoppas jag. Så sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja sedan var det inget mer idag.

TRÄNING: Jaha idag hoppade jag en övning annars körde jag allt och det gick bra idag trotts tidig morgon.

ROMAN: Jaha inget idag men jag hoppas att jag kan kör till slutet på denna veckan om jag då sover vill säga vi får se hur det går med det.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (morgon) Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.