Måndag 25/3-2024 20:11

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt la mig och då var grannen igång och så somnade jag och vaknade igen till 3:00 sedan var grannen igång igen och somnade sedan igen till 4-4:30 tiden och kom sedan igång igen till 8:00 tiden sedan låg jag till 10:30 tiden då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten och sedan till 12:00 gick jag igång med romanen körde den idag till 14:00 tiden då jag la av för dagen och sedan till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen fick igång middagen och såg idag två avsnitt av samma serie och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Och jag var ändå rätt pigg idag trotts kass natt och det går en dag men inte nästa så jag hoppas att grannen är tyst inatt igen.

TRÄNING: Jaha körde idag och det gick bra idag igen var rätt pigg som jag sa innan och körde allt idag och det gick bra idag med.

ROMAN: Jaha igång idag igen och det gick bra idag fick klart tredje personen idag och skall gå igång med fjärde tills imonn om jag kan då vill säga. Vi hoppas på det.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.