Tisdag 22/9-2015 20:14

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov inget vidare och vaknade till sex tiden men somnade om en stund och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så stack jag till Mölndal ja inte ända ut men en bit. Och tog röntgen bilder sedan hem igen och stannade i ICA för att handla lite sedan hem. Så när jag kom hem så spelade jag lite men dog och gav upp. Så sedan till fyra tiden så gick jag igång med middagen hade idag fiskpinnar med potäter. Såg två serier och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag satte mig och läste lite idag med efter middagen och kaffet. Så mer? Ja mer hände inte idag hade inte mycket mer att göra så det var det jag gjorde idag. Imonn är det sjukgymnast så får vi se vad hon säger om det då. Ja mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inte nått på denna punkt idag men till torsdag kommer jag igen. Sedan kommer det nog lite imonn med efter gymnasten.

ROMAN: Ja inget idag och inget imonn men till torsdag så kör jag igen.

Så idag var detta allt ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.