Måndag 8/4-2019 19:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt appen visade skit som vanligt men jag var rätt pigg och kom ur sängen till 10:30. Jag fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till tolv tiden. Slutade med detta till 13:30 jag tappade farten helt och la ner idag. Men jag fick ändå lite gjort idag och då är jag nöjd för dagen. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Och idag gjorde jag stretchen även om jag är illa seg och får illa ont när jag stretchar idag. Men jag skall hålla på tills jag fått tillbaks vigheten igen. Så fick i mig middagen och såg en serie när jag åt idag. Så mer? Ja mer jag kommer inte på mer idag tror jag visst jag har inte mer att säga idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde allt idag även om jag inte fick rätt vikt idag på en övning nä två jag fick inte extra vikterna för de var upptagna idag så jag körde utan idag. Men det gick bra och jag har kört baklänges idag på schemat gör det varje två månader så jag roterar övningarna så jag inte vänjer mig vid dem.

ROMAN: Ja körde idag och kom på en ny sak idag men jag hann inte mer än att gå igång med den idag så tappade jag farten igen. Men jag kör imonn om jag sover inatt vill säga.

MUSIK: Ja det lär nog dröja innan jag går igång igen med denna punkt tror jag.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.