Fredag 12/7-2019 19:50

DAG: Jaha till natt igen och en skit natt inatt igen sov innan lite bättre tyckte jag men inatt så sov jag kasst. Vaknade till tidigt och sedan till sju tiden kom ur sängen till 9 tiden. Jag hade ställt klockan idag men jag stängde den för jag var uppe redan. Så jag stack till vård centralen till tio tiden. Tog en stick och sedan till ICA för att handla lite sedan hem igen. Ja idag tog jag bönor till lunch men jag tog alldeles för mycket lök så nä det var för mycket lök. Så och jag tror inte jag tar detta när jag tränar bara dagar då jag inte gör det. Så skall ta mindre lök och så tar jag till ett tiden. Jag hoppas att jag kan få i mig dem då men idag hade jag varit upp redan till nio tiden så idag gick det lätt. Så mer? Jo jag köpte ett spel igår och spelade idag lite på det kom en bit men sedan tog det slut. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jo jag gjorde lite på bloggen idag och jag kommer igen till längre ner med detta. Så slut för idag.

TRÄNING: Ja om jag sover så kör jag imonn på stretchen igen hoppas att jag sover bättre inatt igen.

ROMAN: Ja har inte gjort nått idag på denna punkt.

HEMSIDAN: Ja idag fick jag igång sitemapen på bloggen jag fick stänga av och sedan sätta på så gick den gång igen. Får se när jag får svar så jag kan fixa till hemsidan med snart hoppas jag.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

About henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.