Lördag 13/7-2019 20:05

DAG: Jaha till natt igen och jag sov rätt okey trodde jag idag men jag kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och sedan la jag mig igen fram till 14:30. Och jag gick igång med middagen till 15:00 hade idag karréer med mos och såg en serie när jag åt idag. Så jag var inte så pigg idag alls jag var illa seg och ändå tyckte jag att jag sov rätt okey inatt. Jag somnade till 02:10 och vaknade igen till 10:30 tiden så jag borde ha sovit okey men inte heller. Så jag gjorde inte nått idag på hela dagen idag. Jo jag har spelat lite idag men det gick så där idag igen. Så mer? Jo jag har lite chans på pengar idag jag kan ha vunnit 200000 nått sånt då får jag ett mail om detta om inte så kan jag ha vunnit 26000 och då får jag inte mail alls utan ser när jag kollar lotterna. Så mer? Jo lite till men det är på hemsidan som jag gjorde lite idag. Här? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde inte nått idag igen. Men om jag sover lite bättre så.

ROMAN: Ja jag gjorde inte nått idag heller.

HEMSIDAN: Ja idag rättade jag till ett par fel och nu är hemsidan som den skall. Fixade lite på mobilsidan och lite på PC sidan med så nu är allt okey igen.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

About henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.