Måndag 15/7-2019 19:35

DAG: Jaha till natt igen då och en skit natt igen ja jag sov rätt okey men inte inatt. Vaknade ett otal gånger inatt och kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med sång idag. Men det gick inte alls bra idag gick inte alls idag. Fick igång musikdatorn men den är inte som den skall och jag höll på med detta nästan hela dagen idag. Den är seg och den blev ännu segare efter uppdateringen. Så mer? Jo jag trodde att jag hade fått gång sömnen igen men inte heller. Jag blir allt segare för varje dag som går nu. Och jag vet inte hur jag skall göra för att sova igen. Att pilla med tabletterna hjälper inte alls jag sover kasst ändå. Så jag vet inte vad jag skall göra åt det heller. Träningen går illa med och jag vet i fan om jag kan höja nästa gång eller om jag måste gå på samma tyngd igen. Så nått sätt måste jag sova bättre för det blir värre och värre och jag kan inte komma på något sätt att fixa till det heller. Jag får komma på något hoppas jag i alla fall. Så stack till träningen till tre tiden och sedan hem igen. Hoppade stretchen igen idag och gick igång med middagen. Såg först en film som var kass sedan en till som också var kass. Så jag såg inte nått idag men jag fick i mig en kopp kaffe efter detta.

TRÄNING: Ja jag blir svagare och svagare när jag sover kasst. Och idag hoppade jag två övningar igen. En var det ingen pinne i vikten så den gick inte att göra idag.

ROMAN: Ja inget idag heller.

HEMSIDAN: Ja jag är klar med denna punkt så jag kommer ta bort denna punkt tills imonn igen.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

About henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.