Lördag 27/7-2019 19:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och idag hade jag nog kunna skriva lite men så blev inte fallet idag. Morsan ringde hon hade fått lunginflammation så hon får hjälp med detta nu fram till måndag tisdag eller hur lång tid det nu tar att få bort ja om de inte skickar hem henne förstås. Så mer. Jag kom inte igång med romanen alls idag och efter samtalet så la jag ner för idag. Så till tre gick jag igång med middagen hade idag som igår hamburgare och idag brände jag inte stripsen. Så jag hade rödlök istället för vanlig jag glömde köpa så jag fick ta röd istället. Jag tror att den är lite starkare än den vanliga tror jag i alla fall. Så jag såg en serie när jag åt idag. Så mer? Jag spelade lite Nintendo idag igen ett tag. Så mer? Jo idag natt har jag chans på lite pengar så om de ringer imonn så har jag vunnit lite mer om detta imonn. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skulle ha kört idag men gjorde det inte men till nästa vecka igen så hoppas jag att jag kan köra igen men då måste jag sova bättre med. Vi hoppas på det.

ROMAN: Ja hade jag inte fått samtalet idag så hade jag nog kört lite idag men jag tar igen det till måndag igen hoppas jag.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.