Fredag 26/7-2019 19:52

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag sov så där inatt igen men jag skall testa om jag kan köra romanen imonn även om jag sover lite kasst. Så kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att köpa första rundan med mat till 12:30 tiden. Jag köpte då kött och jag köpte för alldeles för mycket idag. Gick på 1200 och lite till. Så sedan stack jag till läkaren till 13:30 jag fick in allt kött och sedan stack jag till vård centralen och läkaren. Han sa att jag skulle ta de gamla tabletterna och sedan ta om provet till om sex till åtta veckor igen. Om då de vita blodkropparna är kassa igen så skall ha skriva remiss till reumatologen. Så får de fixa nya tabletter åt mig . Så jag kommer gå igång med nytt tills imonn igen. Så slipper jag att ha ont. Så får vi se om jag måste byta sedan om sex åtta veckor igen. Så sedan efter detta besök så tog jag mig till ICA igen och köpte allt som inte var kött och sedan hem igen. Så gick igång med middagen till tre tiden. Hade idag hamburgare och stripes men jag glömde dem i ugnen och de mesta av dem brändes så jag fick äta bara burgarna idag. Fick ta ett par knäckisar för ett tag sedan med blev inte så mätt idag. Så mer? Jo jag tappade känseln i ett finger ja inte hela men en bit har inte kommit igen ännu. Det var illa tungt att bära hem idag. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja om jag sover så skall jag köra stretchen imonn.

ROMAN: Ja om jag sover nått så där inatt så skall jag testa att köra imonn. Men då måste jag vara nog pigg med. Vi får se hur det går med det imonn.

Så jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.