Tisdag 8/10-2019 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen vaknade till fem sedan sex och åtta kom ur sängen till 10:30. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag kollade webbprogrammet idag igen och idag kom jag på vad som var fel. Det var mitt backupp program som gjorde fel så nu är det löst jag har lite till frågor men nu är den nöten knäckt jag hittade felet tillslut. Så skall en dag göra tillbaks igen så allt kommer till E disken igen. Men jag gör det en dag då jag sover kasst så har jag tid till detta. Så mer? Jo till två tiden så stack jag till apoteket och fick ut lite grejor sedan hem igen. Så till tre gick jag igång med middagen hade idag korv och stripes och såg en serie och fick sedan i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag spelade turing test idag igen är inte allt för svårt och roligt att spela korta stunder. Så mer? Nä inte mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja skall köra till torsdag så jag kör lite stretch i alla fall. Måste gå igång med detta igen så jag inte tappar helt.

ROMAN: Ja blev inget idag men tills imonn hoppas jag att jag kan gå igång igen.

Så  säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.