Fredag 31/1-2020 19:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom ur sängen till 10:45 tiden då mobilen ringde. Fick i mig frukosten och sedan tog jag mig till ICA för att handla lite. Sedan hem igen och gick igång med middagen till 14:30 tiden jag gick igång tidigt idag för jag ville se en film när jag åt idag. Och det gjorde jag shazam såg jag och den var okey. Så efter detta såg jag ett avsnitt på en serie med idag. Och jag fick i mig en kopp kaffe och så lite godis med. Så sedan har jag inte gjort nått mer idag jo jag har bytt lakan på sängen och lagt dem i korgen för tvätt imonn. Jag brukar tvätta idag men det var upptaget så jag fick ta imonn. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag jo jag fick fel på ljudet idag när jag kollade på Youtube men det fixade felsökaren till så det är okey nu. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag på denna punkt.

ROMAN: Nej inget här heller.

MUSIK: Och nej inte här heller.

Jo jag skannade datorerna idag igen och det gick bra. Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.