Söndag 9/2-2020 19:59

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag kom ur sängen till 10:45 idag igen. Fick i mig frukosten och så  la jag mig igen låg till 14:50 kom då upp och fick igång middagen. Hade idag kotletter med pommes och såg två serier när jag åt. Och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag har chans på lite pengar idag ser detta efter jag har kollat mailen idag. Ni ser på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger ja jag skall säga att jag monn skall till sjukhuset och cykla till tio så jag måste upp tidigt och sedan iväg. Men jag hoppas vara hemma igen till 11:30 då det är dags för mina tabletter men jag har med mig detta så jag kan ta om det drar ut på tiden imonn.Nu säger jag hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn men hur pigg jag är när jag får gå upp till åtta tiden vet jag inte.

ROMAN: Ja inget idag heller men jag hoppas komma igång igen med tiden.

MUSIK: Ja kanske imonn kör jag lite på denna punkt om jag kommer hem i tid vill säga.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.