Lördag 23/5-2020 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen skulle ha ringt morsan idag men gjorde ej. Ringer imonn om hon inte gör det vill säga. Så till 11:10 kom jag ur sängen och fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo idag gick jag igång med träningsmaten till två tiden. Så efter detta så jag gick jag igång med middagen till tre tiden hade idag kotletter med stripes och såg en ny serie idag när jag åt. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Nej inget här.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.