Lördag 3/10-2020 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade tidigt idag igen och kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så skulle jag då till ICA och skära köttet jag köpte innan. Kom iväg till ICA till 13:30 tiden och sedan hem igen. Gick igång med att skära köttet till fem tiden. Jag har suttit med support hela tiden stött på ett problem med stream programmet och det är inte löst ännu. Jag har inte fått något gjort idag på hela dagen för detta. Så mer? Nä jag gick igång med middagen till 17:30 tiden sen idag jag skall äta till 16:00 på lördag och söndag och onsdag. Så mer? Hade idag hamburgare och bröd och pommes och såg en film idag när jag åt men jag såg inte klart den idag hade sett innan. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Sedan var det inget mer.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Ja inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.