Söndag 8/11-2020 20:02

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt sov inte bra och kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag. Jo jag har glott på Disney idag två avsnitt idag innan jag gick igång med middagen till 17:00. Men innan detta så fick jag i mig lunchen idag till 13:00 tiden. Till middag hade jag idag pepparbiffar och ris och pepparsås och såg en film idag när jag åt. Ja mer? Jo jag har spelat spel idag med som jag brukar göra. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha jag har packat väskan och jag hoppas att jag sover bra inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.