Fredag den 13onde/5-2011 20:11

DAG: Jaha sen idag men jag väntade på att skannern skulle ge upp men det gör den inte så jag går igång ändå. Körde igång den till 17:00 men så använde jag datorn så den saktar ner då. Så över till natten då ja, sov så där som vanligt efter träningen somnade till tre tiden. Sov sedan fram till halv nio då klockan ringde men jag tog mig inte upp då utan till nio tiden så ringde jag till sjukgymnasten. Och det var fullt så jag får ringa till måndag åtta, men jag kommer inte gå upp då utan ta det när jag vaknar. Har jag tur så vaknar jag till åtta tiden och ringer då, men gör jag det så sover jag inte mer sedan inte så bra när jag skall träna. Så efter detta så la jag mig igen men det blev ingen mer sömn för mig idag. Så jag tog mig upp till elva tiden och efter detta så tänkte jag äta frukosten efter jag la in tvätten men hade tid på mig så jag drog i mig den innan. Så till tolv tiden så fick jag in tvätten och så upp igen då för att göra inget alls fram tills klockan slog kvart i ett då jag drog ner och hängde upp den samma. Efter detta så drog jag till ICA och sedan till apoteket och så stannade jag också i bok butiken och köpte två pennor men jag fick med mig en fel så jag skall imonn när jag vaknar och byta till annan. Efter detta så till kvart i fyrat tiden så hämtade jag upp tvätten med och la in den. Så sedan drog igång med middagen, hade idag fiskpinnar med potatis och majonnäs. Skulle kollat på serier men såg då att det spelades hockey så jag slog över till 3an och såg Sverige mot (ja jag vet vem de spelade mot men kan inte stava till det så jag lämnar det öppet) och Sverige vann med 5-2 så nu blir det final till söndag mot Finland eller Ryssland. Spelas idag. Så mer? Jo jag kollade också på V75 och vann inget alls igår. Så spelade på tv3 idag med om en teve och en mobiltelefon, har aldrig gjort det innan så vi får se vad som händer då. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då vi ses då.

TRÄNING: Har haft ont i benet idag, nä knät men det är för att jag hade kassa skor innan så tar det ett tag innan det går tillbaks. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mer efter storstretchen.

ROMAN: Ja nu är det inte länge kvar tills jag kör igång igen. Hade ju hoppats på svar från Mitranias tävling men har inte sett nått ännu.

MUSIK: Ja då återstår det att se om jag kan få till nått med sång då till måndag. Men det går nog som vanligt skulle jag tro, återkommer om det till måndag.

Fredag den trettonde idag hoppas att gick bra för mig gick allt som det skulle tvätten blev tvättad och allt annat gick bra och Sverige vann. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

1 svar på Fredag den 13onde/5-2011 20:11

  1. svenska apotek skriver:

    L?gg till din webbplats till dina bokm?rken, kommer jag att g? ofta, tack

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.