Lördag 16/1-2021 19:56

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt grannen gick igång att snarka så jag kom inte till sovande innan två på natten. Sedan vaknade jag igen och var snuvig så jag fick upp och snyta mig sedan sov jag kasst fram till 11:10. Så igår mådde jag illa och idag snuvig kanske har jag Corona men troligen är det en förkylning men då kan jag inte gå till gymmet förrän detta är över. Har varit lite små snuvig hela dagen idag men det känns inte som annat än förkylning tror jag i alla fall. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Hade tänkt köra musiken idag men när jag är förkyld så hoppade jag det idag. Så till 16:00 gick jag igång med middagen hade idag pepparbiffar och ris och pepparsås. Såg två avsnitt idag av samma serie och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) 

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.