Fredag 26/3-2021 19:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen kom igång idag till åtta tiden tror jag att det var när grannen gick igång med att stampa takten jag såg inte på klockan så jag tror det var åtta. Kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så skulle jag sedan till 12:00 ner med tvätten. Så sedan upp igen och sedan ner igen till ett tiden för att hänga upp tvätten sedan till ICA för att handla lite sedan till bokaffären och så till apoteket och sedan hem igen. Så till fyra tiden var jag nere och fick upp tvätten och så gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och pommes och såg en serie sedan en ny serie som var helt okey. Så mer? Jo smärtan i höften är nästan helt borta nu så jag hoppas att den försvinner helt om ett tag igen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Nä inte här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.