Lördag 27/3-2021 19:50

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen inatt sov inte bra kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med träningsmaten till ett tiden. Så efter detta har jag gjort inte nått idag på hela dagen. Kanske idag om jag har en jävla tur. Mer om detta på Twitter om det gick bra eller inte. Så mer? Jo till 16:00 gick jag igång med middagen hade idag fläsk och löksås och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe nä två koppar idag missade igår. Ja mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp inget idag.

ROMAN: Och japp igen inget här heller.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.