Lördag 3/4-2021 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen sov illa fram till 11:10 då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten. Sedan har jag skannat datorn idag gjorde musikdatorn igår och idag denna. Satte igång den till tolv tiden och den var klar sedan till 15:30 tiden idag. Så mer? Jo jag har spelat lite spel idag. Men annars inte nått på hela dagen. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Nej inget här.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.