Onsdag 26/5-2021 19:50

DAG: Jaha till natt igen då ja och sov rätt kasst igen för att jag skulle upp idag tror jag men kom igång idag till 10:20 fick i mig frukosten och så tog jag mina tabletter tidigt idag för jag skulle sticka till 11:30 idag skulle till tandhygienisten till tolv idag. Så sedan hem igen och har inte gjort nått idag på hela dagen jo glott på Youtube om musik idag. Så annars har jag inte gjort mycket idag spelat lite men bara korta stunder idag. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag igen kebab sista i påsen och stripes och sista såsen med idag idag var det godare men jag hade mer sås med idag än förra gången. Så mer? Jo jag glodde på en film igen men såg inte klart idag heller glodde ett tag sedan la jag ner. Ja sedan fick jag i mig en kopp nä två koppar kaffe idag tog inte i morse idag så jag tog två nu. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag igen hoppas att jag sover inatt bara så har packat och jag är redo för att köra om jag sover då vill säga.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.