Måndag 28/3-2022 20:03

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt. Sov okey fram till 10:45 kom sedan ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag. Körde den fram till 14:10 idag sedan till 14:50 stack jag till träningen och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg en serie när jag åt idag. Ja mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med efter middagen. Jo jag har köpt gamepass för 135 får lite mer då och det gick upp 36 kronor bara så jag tog det idag. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag gjorde inte allt idag igen hoppade två övningar idag för det var fullt och jag orkade inte vänta idag heller. Men det gick bra idag.

ROMAN: Ja nog med sömn inatt så jag körde idag igen och det gick bra idag fick till en hel del idag men jag plockar just nu grejer att göra som jag har skrivit upp som jag skall fixa innan jag går igång igen. Så det är ett pillande med detta och det tar en del tid att fixa till det men sedan har jag historien om hunden och gubben att göra skall också läggas in och så måste jag ändra alla kapitel sedan med. Men det gick bra idag.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.