Söndag 18/9-2022 19:43

DAG: Jaha till natten mellan fredag och lördag till 05:00 fick jag ett samtal att mamma hade gått bort. Så sedan till lördag hämtade jag grejorna från sjukhuset och gav dem till syrran. Så sedan när jag kom hem igen så gjorde jag en lista över de jag skulle ringa och så la jag mig. Kom igång idag till tio tiden och kom upp och fick i mig frukosten och så ringe jag till 16:30 var jag klar och hade fått tag i alla utom en skall ringa igen imonn. Fick igång middagen hade idag karréer med stripes och såg en serie och glömde idag kaffe får ta imonn. Så mer? Jo jag fyller år idag har fått gratulationer på Facebook idag.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och jag hoppas att jag kan köra imonn.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Sad smile Sad smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.