Söndag 27/11-2022 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och kom igång idag till fem tiden kom sedan ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så har jag inte gjort nått idag igen. Jo jag har laddat ner en postetikett för att recycla mina kaffe kapslar igår. Så mer idag? Jo till ett tiden klippte jag mig och sedan till ett tiden. Fick ta och tvätta håret idag glömde göra detta imorse fick göra innan jag gjorde håret. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kebabkött och pommes och såg sista av en film och sedan inget mer idag. Fick i mig två koppar kaffe efter middagen och sedan var det inget mer idag.

TRÄNING: Ja idag har jag inte packat väskan ännu skall göra efter bloggen hoppas jag. Så hoppas jag att jag sover inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Jaha körde inget idag heller.

MUSIK: Och inget här heller.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.