Onsdag 11/1-2023 20:03

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen inatt kom igång idag till sex tiden och kom sedan ur sängen till 10:45 köpte en ny kudde idag såg att jag köpte förra gången till 2020 så den borde hålla lite till tror jag. Men jag köpte ändå idag för 700 nått sånt. Har inte fått räkningen ännu men får nog idag eller imonn skulle jag tro. Så mer? Jo sedan fick jag i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen la mig till 14:30 tiden då jag kom upp och gick igång med träningen till 14:45 och sedan stack jag till denna och sedan hem igen. Så sedan kom jag hem och fick igång middagen hade köttbullar idag igen och såg en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja sedan var det inget mer idag.

TRÄNING: Ja körde inte allt idag tappade farten och la ner på slutet idag det var magen jag hoppade idag. En övning idag hoppade jag.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.