Onsdag 3/7-2019 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen jag sover inte så bra att jag kan skriva just nu. Men jag skall köra dessa tabletter ett tag till så får vi se om det gör nytta eller inte. Ännu har det inte men jag kör på ett tag till. Så kom ur sängen till 11:00 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen idag. Så jag var nere och kollade tvätten idag men jag måste tvätta till lördag denna veckan det är upptaget till fredag. Så sedan har jag spelat lite idag med det gick så där idag. Så mer? Jo jag har fått problem med bloggen jag vill installera men det gick inte idag. Skall testa imonn med om det går bättre då. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till två tiden idag hade kyckling och ris men idag var det inte gott alls så jag fick inte i mig allt idag. Så sedan spelade jag idag igen men jag lägger ner detta spelet det är för svårt för mig. Till söndag skall jag spela ett annat spel och det går att ställa in svårigheten så jag hoppas att jag kan göra bättre då. Så mer? Jo jag såg en film idag när jag åt men såg inte klart idag ser en annan dag. Så mer? Jo jag kan ha vunnit lite idag om jag får ett mail som säger att jag har vunnit över 50000 så kan jag ha vunnit 300000 om inte så kan jag ha vunnit 47000 vi får se hur det är. Så mer? Jo jag installerade ny drivrutin på grafikkortet idag så jag kan spela nya spelet till söndag.

TRÄNING: Ja om jag sover så kör jag igen imonn ja det vill säga att jag kör stretchen igen tills imonn. Vi hoppas på sömn.

ROMAN: Ja lite mer sömn och jag kan köra här igen.

HEMSIDAN: Ja inget svar idag heller kanske imonn.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

About henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.