Måndag 12/8-2019 19:32

DAG: Jaha till natt igen och en skit natt igen. Somnade till ett tiden och vaknade igen till fyra tiden sedan efter detta så sov jag inte många timmar. Kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så la jag mig igen låg till 14:00 då jag kom upp och stack till träningen till tre tiden. Så tränade sedan hem igen hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Så såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. En skit dag idag.

TRÄNING: Ja var illa seg idag så jag gjorde inte alla övningar idag heller.

ROMAN: Ja jag hoppas att kunna köra på denna punkt en dag snart hoppas jag.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

About henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.