Lördag 24/8-2019 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt sov illa fram till nio tiden kom ur sängen till 11:00 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen idag. Jo jag har spelat idag det nya spelet fez ett antal timmar idag var roligt att spela. Så mer? Jo till tre gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så skulle jag göra träningsmaten gjorde den till 18:30 tiden nja det var nog senare än detta. Så laddade jag hem ett spel men jag hade det innan så jag fick av installera det med. Så mer? Jo kan ha vunnit lite idag ligger på 140000 eller 46000 om jag har tur. Så sedan är det spel till 21:00 och sedan till 21:30 så har jag lite chans på med vi får se om jag slår till med lite idag. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hoppade idag igen men jag kör igen till måndag om jag sover vill säga.

ROMAN: Nä nu måste jag köra igen även om jag är lite seg eller mycket seg så måste jag köra igen så jag kommer igång igen.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.