Söndag 25/8-2019 19:35

DAG: Jaha till natt och jag sov inte bra inatt heller kom ur sängen idag till 11:20 och sedan fick jag i mig frukosten och tabletterna. Så till igår jag skrev igår att jag hade spel till 21:00 och sedan till 21:30 men jag trodde det var fredag igår och jag hade inte spel till detta alls igår. Så sedan hittade jag fel på hemsidan idag med ett par bilder hittas inte och jag kan inte fixa detta idag för jag har fått fel på programmet igen jag skickade ett meddelande om detta idag så får vi se när de svarar. Det är samma fel som innan jag trodde att det var borta men inte heller. Så mer? Jo jag har chans på pengar idag ser idag men vann i så fall igår mer om detta på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Jag har klippt mig idag och jag skulle ha dammsugit men hoppade det idag och jag skulle ha spelat spel idag men hoppade det idag kände inte för det idag. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden hade idag fiskpinnar och mos gott mos. Såg serien igen idag det är den ryska är rätt okey heter better then us och går på Netflix nu. Så mer? Ja jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag kör tills imonn men jag har inte packat idag så jag får göra det nu efter bloggen.

ROMAN: Ja till nästa vecka så måste jag komma igång igen med denna punkt. Men det beror på hur jag sover så jag hoppas att jag sover bättre nu igen.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.