Måndag 26/8-2019 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag trodde idag att jag sov okey men sedan efter frukosten så kände jag nä det har jag inte. Kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen. Jo jag har spelat Fez idag igen det är rätt roligt att spela men svårt ibland med. Så mer? Jo till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen hade idag köttbullar och mos och såg ännu ett avsnitt på den ryska serien så mer? Jo morsan ringde idag just nu innan jag gick igång med bloggen. Så mer? Jo jag gjorde mina räkningar igår och jag vet inte hur mycket jag har kvar nu ser detta till den siste då skall jag dra av 300 sedan är resten mitt. Så jag betalade försäkringen idag på 800 kommer två gånger om året den. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag körde idag och det gick okey men jag var rätt seg idag på det hela taget. Kan bara hoppas att jag sover bättre sedan igen.

ROMAN: Ja jag har läst idag lite så jag kan komma igång igen med denna punkt.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.