Onsdag 12/2-2020 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag sov inte bra igen kom igång idag till 10:45 då mobilen ringde. Kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Har kollat lite på internet idag men inte mer idag. Jag gick igång med middagen till 14:30 idag för jag ville se en film idag när jag åt. Så till tre tiden var jag klar att äta och då såg jag skyskraper eller nått sånt okey att se inte mer. Så sedan såg jag en serie med idag och då fick jag i mig en kopp kaffe och lite choklad gott mos. Så mer? Jo sedan har jag inte gjort mer idag jo jag har glott lite på Youtube idag igen men annars inget alls idag.

TRÄNING: Ja jag har packat väska idag och jag är redo för att köra igen imonn.

ROMAN: Ja inget idag heller. Jag vet inte vad jag skall göra åt det men just nu sover jag inte bra nog för att skiva vi får se vad som händer.

MUSIK: Ja om jag inte gör nått imonn så skall jag se om jag inte kan köra lite på denna punkt ändå.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.