Söndag 10/5-2020 19:52

DAG: Jaha till natt och igår kunde jag inte somna och låg väldigt länge innan jag tillslut gjorde det. Kom igång idag till sex tiden och låg sedan till 11:20 innan jag kom ur den. Så gick jag igång idag med dammsugningen men hoppade idag igen tappade farten helt idag och la ner. Så till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg sista avsnittet av den nya serien idag. Får se vad jag ser imonn. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och lite chokad med. Så mer? Jo jag har idag spelat ett nytt spel ett tag ja två omgångar till och med. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja körde idag och fick väskan packad så jag är redo för att köra imonn igen kan bara hoppas att jag sover då igen.

ROMAN: Ja sover jag så kör jag igen imonn.

MUSIK: Ja vi får se när jag kör igen på denna punkt.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.