Tisdag 19/5-2020 20:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen men jag tror att jag har kommit på en lösning på problemet idag. Så kan jag förhoppningsvis sova bättre sedan igen. Kom ur sängen till 11:20 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har spelat idag lite av och till men annars inget mer idag. Fick i mig middagen med hade idag kotletter med pommes och såg en serie när jag åt idag. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Nä inget idag.

ROMAN: Nä.

MUSIK: Nej.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.